Vacature: MEDIOR BELASTINGADVISEUR (Haarlem)

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn met name ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze medewerkers staan dichtbij de klant en weten wat er binnen de onderneming speelt. Zij hebben, naast kennis van het vakgebied, affiniteit met ICT oplossingen. Er wordt op professionele wijze samengewerkt in een prettige en informele sfeer waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te groeien. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers initiatief nemen en zelfstandigheid krijgen in de uitvoering van hun werkzaamheden.
Voor ons kantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een:

MEDIOR BELASTINGADVISEUR

voor 4 of 5 dagen per week

Taken: In deze functie ben je werkzaam voor ondernemers en ondernemingen in het midden en kleinbedrijf en adviseert over fiscale vraagstukken in de meest brede zin van het woord. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over fiscale mogelijkheden en signaleert fiscaal gerelateerde adviesbehoeften, bijvoorbeeld naar aanleiding van actuele (wets-)wijzigingen. Daarnaast ben je betrokken bij het voorbereiden, opstellen en beoordelen van belastingaangiften. Tevens verzorg je correspondentie met cliënten, Belastingdienst en andere instanties en onderhoud je contact inzake aanpak, verwerking en voortgang van de werkzaamheden. Je volgt nauwgezet de ontwikkelingen met betrekking tot fiscale wetgeving.
Je bent onderdeel van het fiscale team, waarbij werken in onze informele sfeer en open communicatiestructuur voorop staat. Binnen het fiscale team krijg je een grote mate van zelfstandigheid in de uitvoering van je werkzaamheden. Je werkt in een prettige en stimulerende werkomgeving, waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te kunnen groeien.

Opleiding en werkervaring:
• Een focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurig kunnen werken, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie.
• Je hebt een academische studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie succesvol afgerond.
• Je hebt kennis van en ervaring met een MKB/DGA klantenkring en
• Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring binnen de fiscale praktijk.

Wat bieden wij:
– Prima beloning;
– Prettige, collegiale en informele werksfeer;
– 28 Vakantiedagen (op ft basis);
– Goede studiefaciliteiten;
– Ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
– Diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten;
– Professionele werkomgeving
– Last but not least: een goede bewaking van de balans werk-studie-privé

Geïnteresseerd? Stuur dan je schriftelijke reactie, voorzien van een CV, naar:

De Hooge Waerder Accountants & Adviseurs
T.a.v. mevrouw S. Kroone-Verëll, Manager HR
Postbus 3013
1801 GA ALKMAAR
Telefoon: 072 – 518 00 00
Email: skroone@dehoogewaerder.nl

Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl