VACATURE: ASSISTENT-ACCOUNTANT (medior)

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. We staan dichtbij de klant en weten wat er speelt. Onze mensen begrijpen het belang van ICT oplossingen. Zo wordt op professionele wijze samengewerkt in een informele sfeer. Iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel door te groeien. We houden van mensen die initiatief nemen en zelfstandig zijn.

Voor ons kantoor in Beverwijk zijn wij op zoek naar een:

ASSISTENT-ACCOUNTANT (medior) (m/v)
(voor 4 of 5 dagen per week)

Taken: Samen met een team van professionals draag je zorg voor het inrichten van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en de bijbehorende fiscale aangiften. Daarnaast ben je actief in relatiebeheer en onderhoud je zelfstandig klantencontacten. Je adviseert klanten omtrent de administratie, voorkomende economische vraagstukken en onderhoudt contacten met de belastingdienst en financiële instellingen. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy vak.

Opleiding en ervaring: Een afgeronde opleiding SPD- of HBO Bedrijfseconomie, meerdere jaren relevante werkervaring, affiniteit met automatisering (o.a. IMuis en Caseware) en een uitstekende ervaring van Excel is een pré.

Profiel: Focus op kwaliteit, deskundigheid, betrokkenheid, samenwerken en het hebben van een goede teamgeest zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie. Je hebt je diploma op zak en hebt minimaal 5 jaar werkervaring. Je bent toe aan de volgende stap en ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze functie. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook kun je goed overweg met ICT (diverse financiële softwarepakketten en bijbehorende koppelingen) en ga je vernieuwingen niet uit de weg. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en wat hen beweegt. Tevens beschik je over advieservaring, ben je communicatief sterk, initiatiefrijk, motiverend en tot slot een echte teamspeler.

Wat bieden wij:
– een goede bewaking van de balans werk-studie-privé
– prima beloning
– veel aandacht voor de werksfeer
– 28 vakantiedagen (op ft basis)
– goede studiefaciliteiten
– ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)
– diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten
– professionele werkomgeving

Geïnteresseerd? Stuur dan je reactie, voorzien van CV, naar:

De Hooge Waerder Accountants & Adviseurs
T.a.v. mevrouw S. Kroone-Verëll, Manager HR
Postbus 3013
1801 GA ALKMAAR
Telefoon: 072 – 518 00 00
Email: skroone@dehoogewaerder.nl

 

Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl