Vacature: Accountant met ambitie voor compliance

Je bent inmiddels flink ervaren in het toezien van wet- en regelgeving bij een financiële dienstverlener maar je wilt meer. Je kan overal aan de slag, maar hoe wil jij werken, je ontwikkelen en hoe wil jij dat je dag eruit ziet? Ik, Maurice (partner én kantoordirecteur Alkmaar), werk inmiddels al 20 jaar bij De Hooge Waerder en vertel je graag hoe het werken bij ons is. Ik zoek namelijk een directe collega:

ACCOUNTANT MET AMBITIE VOOR COMPLIANCE

(3 of 4 dagen per week in Alkmaar)

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam).

Als Accountant met ambitie voor compliance heb je een brede, verantwoordelijke rol rechtstreeks onder de partners. Dat bekent dat jij van A tot Z verantwoordelijk bent voor alle compliance werkzaamheden binnen het bedrijf, van het zelf schrijven van rapporten tot het fungeren als kritische gesprekspartner voor alle lagen in de organisatie. Er is enorm veel vrijheid in het verder vormgeven en invullen van deze rol! Dat maakt deze rol zo leuk, allerlei verschillende taken!

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies ten aanzien van het compliance beleid en doet verbetervoorstellen. Je adviseert partners en collega’s ten aanzien van de wet- en regelgeving en je draagt zorg voor verslaglegging.
Vanuit jouw specialisme speel je in op nieuwe of gewijzigde wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat collega’s bewustzijn rond compliance. Ook schuif je regelmatig aan bij het vaktechnisch overleg van ons bureau Vaktechniek.

Hoe kan je hier beginnen?
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Accountancy. Uiteraard heb je ervaring in het compliance vakgebied, ten minste voor 2 jaar, bij voorkeur binnen een accountants- of administratiekantoor.

Ben jij een DHW’er?
Deze functie kun je misschien bij veel bedrijven bekleden, maar er is maar één De Hooge Waerder: korte lijnen in een collegiale en informele werksfeer. De Hooge Waerder staat voor kwaliteit, persoonlijk en flexibel. Herken jij je in onze kernwaerden? Jij past bij ons als je een professioneel kritische instelling hebt en focust op kwaliteit. Je kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd. Tevens ben je ondernemend, communicatief sterk en beschik je over adviesvaardigheden.

Als je mijn collega wordt wat staat daar dan tegenover?
– Een prima beloning;
– Hard werken vraagt om ontspanning en daar krijg je bij ons 28 vakantiedagen voor (op ft basis);
– Om de ontspanning te bekostigen 8% vakantiegeld;
– Collectieve zorgverzekering, pensioen, korting bij diverse sportscholen, ruimte voor eigen inbreng, studiefaciliteiten en persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
Goede begeleiding;
– Jaarlijks bijzondere personeelsuitjes (denk aan Den Bosch, Berlijn, Praag, Groningen of Dublin) maar wij zijn ook sportief en vinden gezondheid belangrijk! Daarom heeft De Hooge Waerder een goede bewaking van de balans werk-studie-privé!

Ben je enthousiast om invulling te geven aan deze rol bij De Hooge Waerder? Neem dan contact op met onze Recruiter Cindy Smit via WhatsApp (06- 823 983 26) of mail (csmit@dehoogewaerder.nl), of vul ons sollicitatieformulier in middels de onderstaande knop en misschien tot snel?