Onze aanpak

De allround dienstverlener die uw zaken verder brengt

Onze accountants en adviseurs verdiepen zich niet alleen in hun vakgebied, maar ook in de ontwikkelingen in uw bedrijf. In uw aanpak, uw plannen en doelstellingen, in uw markt en in de veranderende wet- en regelgeving die van invloed is op uw zaken. Zo krijgt u advies dat perfect aansluit bij uw dagelijkse praktijk en bij uw toekomst-plannen.

Belangrijk punt in onze adviesfunctie is de levensfase van een bedrijf. Elke fase heeft zijn eigen kenmerken en oplossingen. Om u zo gericht mogelijk te ondersteunen, hanteren wij het DCA™ (Dynamisch Cyclus Advies). Dit geavanceerde adviesmodel legt de link tussen de ‘levensfase’ van een bedrijf en de persoonlijke situatie van de ondernemer. Een starter heeft bijvoorbeeld andere vragen dan iemand die bedrijfsbeëindiging overweegt. Het in eigen beheer ontwikkelde DCA™ is een voorbeeld van de wijze waarop wij denken en werken.

Als ondernemer of manager hebt u behoefte aan een professionele en accurate ondersteuning. Wij bieden u die. Onze doelstelling is dat we alles in het werk stellen om ú verder te helpen.

Alledrie bovenstaande lidmaatschappen borgen de kwaliteit van onze advisering.
Neem snel contact met ons op om te bespreken hoe we uw zaken verder helpen