Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

“Een betere wereld voor ons allen begint bij jezelf”

Duurzaam ondernemen is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maatschappelijk ondernemen hebben wij binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan. Middels de vergaande digitalisering binnen ons bedrijf hebben we het gebruik van papier met meer dan 60% kunnen verlagen in een periode van 3 jaar. De investeringen die we op dit vlak doen verdienen zich dan ook stuk voor stuk weer terug. Besparing op papier maar ook op energie leiden tot meer efficiëntie binnen onze bedrijfsvoering en dus lagere kosten. En daar profiteren ook onze klanten van. Naast deze voordelen is het ook een kwestie van bewustwording binnen de gehele organisatie en het borgen van deze maatschappelijke waarden in het DNA van ons bedrijf. Immers een betere wereld voor ons allen begint bij jezelf.

Sponsoring cultuur en sport

Wij vinden cultuur en sport belangrijk. Cultuur omdat het mensen inspireert, stimuleert en ontwikkelt. Sport omdat het zorgt voor gezonde beweging, energie en  stressverlaging. Onze naam vind je daarom ook als sponsor terug bij verschillende regionale sport- en cultuurverenigingen.

Stichting AAP

Ook zijn wij ons bewust van het feit dat in ons land jaarlijks miljoenen cartridges uit printers en kopieerapparaten worden weggegooid. Wij sturen onze lege cartridges dan ook naar Stichting AAP.

Deze cartridges worden hergebruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor honderden uitheemse dieren in nood. Met de opbrengst van de ingezamelde lege cartridges kan Stichting AAP uitheemse dieren opvangen en verzorgen.

Oxfam Novib

De Hooge Waerder is tevens bedrijvenambassadeur bij Oxfam Novib. Deze organisatie zet zich in voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen.

Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. Hierdoor krijgen deze ondernemende mensen de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Dit past ook in onze doelstelling dat De Hooge Waerder de zaak verder wilt brengen.

10.000 hours

De Hooge Waerder accountants werkt mee aan de 10.000hours!

Fan van De Waaier

De Hooge Waerder is Fan van De Waaier