Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Zoek

Brengt de zaak verder

Over ons

Fijn dat je ons gevonden hebt! We vertellen je graag meer over onze manier van werken en over de waarden van ons prachtige bedrijf! Bij De Hooge Waerder vinden we persoonlijk contact erg belangrijk en vinden het fijn als je ons belt. We kunnen jou uiteraard ook bellen, laat dan je gegevens achter. Ons kantoor is aangesloten bij o.a. de NBA, NIRV, Novak, Full Finance en RB. Je kunt er dus op vertrouwen dat ons werk voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. We laten je dit echter graag zelf ervaren, kom daarom gewoon even langs. De Hooge Waerder is gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Beverwijk en Heerhugowaard. Heb je liever dat we bij jou op kantoor langskomen, dan doen we dat graag.

Onderwerpen

Over ons

Onze aanpak

Onze accountants en adviseurs verdiepen zich continue in hun vakgebied en in de ontwikkelingen van jouw bedrijf. In jouw aanpak, plannen en doelstellingen, de markt waarin je je begeeft en in de veranderende wet- en regelgeving die van invloed kan zijn. Zo krijgt je advies dat aansluit bij jouw dagelijkse praktijk en toekomstplannen.

Onze missie

Het draait bij ons om vertrouwen! Wij zouden het liefst willen dat ondernemers ons als eerste bellen voor al hun vraagstukken. Daar halen wij onze kracht en energie vandaan. Omdat we ondernemers willen ontzorgen, bijstaan en begeleiden op hun pad. Omdat we trots zijn op de kennis en kunde waarmee we dat doen.

Onze kernwaarden

Bovenal kan je op ons bouwen. Wij geven om onze klanten en leveren vakwerk af op basis van wederzijds vertrouwen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en pakken door als het moet. We stellen ook kritische vragen als dat nodig is. We zijn in ieder geval zeer gastvrij en betrokken.

Onze kantoren

Vanuit meerdere kantoren in Noord Holland (AlkmaarBeverwijkHaarlem,
Heerhugowaard en Amsterdam) wordt door ruim 140 gemotiveerde medewerkers onze gevarieerde cliëntenportefeuille begeleid.

Online boekhouden

Online boekhouden heeft veel voordelen. Zo is bijvoorbeeld de uitwisseling van administratieve gegevens met de accountant optimaal geregeld. Daardoor kan de vaste adviseur van De Hooge Waerder beter en gerichter adviseren en begeleiden. 

Werken bij DHW?

Overweeg je een volgende stap in je carrière? Bij ons vind je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in één van onze divisies. Of je nu net afgestudeerd bent of al een flinke dosis ervaring hebt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, concrete tips en adviezen van onze adviseurs.