Waarom zaken doen met onze juristen?

Als ondernemer staat u regelmatig voor juridische kwesties, waarbij u deskundige hulp nodig heeft. U hoeft dan lang niet altijd een advocaat in te schakelen. Onze bedrijfsjuristen adviseren op alle rechtsgebieden, die voor ondernemers van belang zijn. Zij werken efficiënt samen met onze accountants, belasting- en overnameadviseurs.

Contractenrecht

Contracten maken is een specialiteit die zich over verschillende disciplines uitstrekt. Dat vereist niet alleen kennis van die verschillende rechts- gebieden, maar ook kennis over de techniek van het maken van een overeenkomst. Een goede overeenkomst is wat ons betreft overzichtelijk en laat zich makkelijk lezen.

Recht van de Nieuwe Economie

Als gevolg van globalisatie en technologische veranderingen op IT-gebied veranderen de economie en het moderne ondernemerschap in snel tempo. De nieuwe economie biedt de ondernemer kansen: bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd of geoutsourced, kleine ondernemingen kunnen via het internet een internationale doelgroep bereiken, en kostbare winkelruimte is niet altijd meer nodig. Anderzijds brengt de nieuwe economie ook uitdagingen mee: hoe bescherm je het intellectueel eigendom van een website, wat mag ik wel en niet doen met (digitale) persoonsgegevens, hoe verkoop je een webshop, hoe stel ik zeker dat mijn IT-leverancier doet wat hij belooft, en wat zijn de verschillen tussen de algemene voorwaarden voor een webshop en een gewone winkel?