ICT online support

Oplossingsgericht meekijken Professionele support geven aan klanten staat voor De Hooge Waerder centraal. De Hooge Waerder maakt daarbij gebruik van TeamViewer om op een veilige en gebruikersvriendelijke manier remote support te bieden.

Professionele remote support

Professionele support geven aan klanten staat voor De Hooge Waerder centraal. De Hooge Waerder maakt daarbij gebruik van TeamViewer, een oplossing dat internationaal de standaard is voor veilige en gebruikersvriendelijke remote controle software.

Oplossingsgericht meekijken

Met de Online Support oplossing optimaliseert De Hooge Waerder de remote support voor klanten. De klant geeft middels een link op onze eigen website De Hooge Waerder toegang tot de computer en/of de bestanden waar support voor gewenst is. De adviseur van De Hooge Waerder kan dan op afstand ‘meekijken’ en ook actief handelen om het probleem uit de wereld te helpen. In de praktijk biedt dit grote voordelen: het omslachtig heen en weer zenden van informatie of het uitsluitend verbaal proberen op te lossen van een probleem behoort tot het verleden.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze site of telefonisch op 072-5180000.