Regionaal én internationaal specialist

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor advisering rondom alle soorten belasting. We adviseren klanten in de breedste zin van het woord. U bent ook voor estate planning, schenkingen, de dga balans en fiscale herstructureringen bij de vertrouwde gezichten van De Hooge Waerder aan het juiste adres. Door onze betrokkenheid bij uw organisatie en uw privé situatie, leggen onze adviseurs dwarsverbanden en kunnen zij u tijdig op bepaalde ontwikkelingen wijzen. Zo worden problemen voorkomen en kansen optimaal benut.

Fiscale vraagstukken

Iedere fase van uw (ondernemende) leven gaat gepaard met financiële en fiscale vraagstukken. Met ons fiscale advies zorgt u ervoor dat u nu niet meer betaalt dan onvermijdelijk is. Maar we kijken ook graag met u vooruit. Door tijdig de juiste vragen te stellen en voor te sorteren kunt u optimaal gebruik maken van fiscale faciliteiten. Wij doen ons werk vanuit een meer dan gemiddelde betrokkenheid bij uw organisatie en een praktische inslag.

Breder dan u denkt

De fiscalisten van De Hooge Waerder hebben veel kennis in huis, maar onder hetzelfde dak vindt u ook juristen en corporate finance specialisten. Dit maakt het eenvoudig om een vraagstuk vanuit alle mogelijke disciplines te benaderen. In veel situaties is zo’n 360 graden benadering nodig. Denk maar aan een bedrijfsoverdracht of een herstructurering van uw onderneming. Hierbij hoort ook een check van uw testament en uw eventuele huwelijkse voorwaarden. Ook hiervoor hebben wij specialisten in huis.

Denken aan straks

“Onze fiscalisten halen uit elke fiscale situatie het optimale. En dit is voor elke ondernemer anders. De ene ondernemer wil nu optimaal leven en de andere ondernemer is meer met de toekomst bezig. Door de juiste vragen te stellen, zorgen we voor een optimaal rendement en rust in uw onderneming, voor uzelf en uw familie. Van uw aangifte inkomstenbelasting tot een herstructurering. Van de aanschaf van een nieuwe auto tot uw nalatenschapsplanning.”

mr. Richard Min | Belastingadviseur

Door ons lidmaatschap van Morison International, adviseren wij niet alleen over fiscaliteiten binnen de landsgrenzen, maar kunnen wij onze kennis aanvullen met die van 90 collega kantoren over de hele wereld.