Waarmee brengen wij de zaak verder?

Onze organisatie kenmerkt zich door een professionele wijze van handelen en een informele werksfeer. Vanuit verschillende divisies wordt door ruim 160 gemotiveerde medewerkers onze gevarieerde cliëntenportefeuille op o.a. financieel, fiscaal, juridisch, ICT, HRM en corporate finance gebied begeleid.

Accountants

Een geoliede administratie is de basis van een gezonde bedrijfsvoering. De Hooge Waerder Accountants zorgt daarom allereerst voor een efficiënte inrichting van uw administratie.
Tegelijkertijd maken we het een praktisch managementinstrument. Wij informeren én
adviseren u.

Belastingadviseurs

Iedere fase in de levensloop van uzelf of uw onderneming gaat gepaard met financiële en fiscale vraagstukken. En zoals velen schakelt u een belastingadviseur in om ervoor te zorgen dat u niet meer betaalt dan onvermijdelijk is. Met de Hooge Waerder Belastingadviseurs kiest u voor optimaal resultaat.

Juristen

Ondernemen betekent risico’s nemen, elke dag weer. Sommige risico’s kunt u afdekken, andere niet. Veel narigheid in de toekomst kunt u voorkomen door tijdig één van onze juristen in te schakelen. Met hun advies of een check van uw (arbeids) contract of algemene voorwaarden besparen zij u zorgen én geld.

Personeel en Organisatie

Waar werk flexibiliseert en sociale wetgeving voortdurend verandert, is een perfect georganiseerde personeelsadministratie onmisbaar. De Hooge Waerder Personeel & Organisatie is thuis in alle administratieve, juridische en financiële aspecten die samenhangen met uw salarisadministratie.

Corporate Finance

Sommige beslissingen wegen wel heel zwaar. Als u voor een fusie of overname staat bijvoorbeeld, als u nieuwe afzetmarkten wilt ontginnen of een financiële herstructurering van uw bedrijf overweegt. Bij dergelijke zaken is het prettig als u een partner heeft die u verder helpt: De Hooge Waerder Corporate Finance.

Audit

Voor bedrijven die onder de wettelijke controle-
plicht vallen, heeft De Hooge Waerder Registeraccountants een goed geoutilleerd Audit team in huis. Het Audit team wordt door klanten gewaardeerd om hun pragmatische en nuchtere controle aanpak.
Drs. Maurice Karel RA en Linda Leers AA vormen de spil van dit team.

ICT Diensten

-Beheer en support
-Consultancy en advies
-Implementatie
-Online support

Internationaal

Wij behartigen niet alleen uw belangen binnen de landsgrenzen; ook als uw onderneming internationale activiteiten heeft, staan wij graag voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld de markt verkennen in het buitenland, weten hoe u buitenlands personeel aanneemt of wordt er vanuit het buitenland interesse getoond in uw bedrijf?