Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Zoek

Brengt de zaak verder

Dutch Assets Group BV – Financiële zekerheid door inzicht

Als ondernemer werk jij hard voor jouw vermogen, maar laat jij jouw vermogen ook hard voor jou werken. En hoe zit het met jouw persoonlijke risico’s?

Uit onderzoek blijkt dat bijna 80% van de Nederlanders op zoek is naar aanvullend financieel advies en bij ondernemers is dit percentage nog groter.

Wist je bijvoorbeeld dat 40% van de gedwongen woningverkopen het gevolg is van arbeidsongeschiktheid. En dat een groot deel van de ondernemers langer door moet werken dan gepland, omdat er te weinig pensioen is opgebouwd.

Welk aanvullend financieel advies is voor jou nog gewenst?

Lees meer

In 5 stappen naar overzicht en een optimale financiële gezondheid

  1. Intake op jouw situatie;
  2. Analyse na aanleiding van jouw brondata en persoonlijke wensen;
  3. Advies voor het invullen van de persoonlijke risico’s & kansen;
  4. Bemiddeling naar de juiste producten & aanbieders;
  5. Actieve nazorg, onderhoud & optimalisaties

Onze missie is om iedereen van goed financieel advies te voorzien en speciaal voor het in kaart brengen van de persoonlijke risico’s en kansen hebben wij de beschikking over een unieke software oplossing.

Wij maken voor jou de analyse op hoe je er financieel voor staat, geven advies op wat jij kan verbeteren of aanvullen en zoeken daar de beste aanbieders bij.

Ben jij benieuwd wat dit voor jou kan betekenen, Klik hier om jouw gegevens met ons te delen en wij doen de rest!

Wil je liever direct met ons in gesprek, of dat wij met jou de gegevens uploaden en bekijken, dat kan natuurlijk ook, klik hier om een afspraak naar voorkeur in te plannen.

DEEL DIT BERICHT