Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Search

Brengt de zaak verder

Zorg van mens tot mens

Dat de Raphaëlstichting zich laat inspireren door de antroposofische visie is meteen duidelijk bij het bezoek aan het centraal bureau (Service Centrum), aan de duinen in Schoorl. De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. De meeste locaties van Texel tot Den Haag bevinden zich in een natuurlijke omgeving, wat bijdraagt aan een helende werking. Voor zowel de 1200 cliënten als de 1400 medewerkers.


De Raphaëlstichting gaat uit vanuit gelijkwaardigheid en dat ieder mens een gezonde ziel heeft. Leren en ontwikkelen staat centraal. Dit draagt bij aan een grotere zelfredzaamheid van de cliënten. In de werkplaatsen, waaronder een (banket)bakkerij, tuinderij en metaal- en keramiekwerkplaats maken de cliënten duurzame ambachtelijke producten en leren de cliënten een echt vak. Hier en met hun inzet bij lokale ondernemers zijn zij daadwerkelijk onderdeel van de maatschappij en het ertoe doen.


Voor juridische zaken is De Hooge Waerder één van de partijen waar advies wordt ingewonnen. De Hooge Waerder is een betrouwbare leverancier. De Raphaëlstichting is blij met de korte lijntjes en het prettige contact met Lea Huisman, senior jurist. Lea zoekt altijd alles goed uit, is professioneel en heeft kennis van zaken.

Vlnr Anouk Kraakman, Kirsten Bruin en Angela Kroon

DEEL DIT BERICHT