Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Search

Brengt de zaak verder

Wij verzekeren alles

Arie Bleeker Verzekeringen helpt bedrijven en particulieren bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing. En daarin gaat Arie Bleeker Verzekeringen heel ver, want zij verzekeren namelijk alles. Niemand vindt verzekeren leuk, behalve wij, zegt Ike Bleeker, directeur groot aandeelhouder. En dat verklaart meteen het succes van dit succesvolle assurantiekantoor in Warmenhuizen.

De 11 medewerkers kunnen alles wat de grote assurantiekantoren ook kunnen, maar dan sneller, persoonlijker en vooral laagdrempeliger. Alle kennis en kunde hebben zij in huis om de klanten helemaal te ontzorgen. En dat zij daar goed in zijn blijkt wel uit de klanttevredenheidsscore van 9.7.

Ike doet alleen aan reclame om de plaatselijke sportclubs en verenigingen te steunen en het dorp levendig te houden. De sterke groei komt uit tevreden klanten die Arie Bleeker aan anderen aanbevelen.

Hoewel Ike trouw maar ook kritisch is naar zijn leveranciers is, is De Hooge Waerder al tientallen jaren naar volle tevredenheid de accountant en adviseur voor fiscale- en juridische aangelegenheden. Ook in privé. “De Hooge Waerder lijkt op ons en dat maakt de samenwerking zo prettig” geeft Ike aan. Even bellen en het wordt geregeld.

DEEL DIT BERICHT