Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Zoek

Brengt de zaak verder

Verhuizer met high tech containeropslag

Niks geen pallets meer met verhuisdozen. Nee, het opslaan van je huisraad of kantoorinventaris is tegenwoordig helemaal geautomatiseerd. Hans van Staalduinen, directeur groot aandeelhouder van verhuis- en transportbedrijf Albers Euromovers in Alkmaar is met recht trots op zijn high tech containeropslag. Een vrachtwagen met container rijdt bij je voor, de inventaris wordt zorgvuldig in de container opgeborgen en aangekomen in de opslag wordt de container met een computergestuurde kraan op een willekeurige plek in de opslag geplaatst. Dit moet je echt eens zien!

Elf jaar geleden is Albers Euromovers ontstaan uit twee voorgangers en Hans werkt hier samen met 10 trouwe collega’s. Van een omzetdip tijdens de coronaperiode heeft Albers Euromovers geen last gehad. Verhuizen kon even niet meer, maar doordat de bedrijven en instellingen in de coronaperiode de kantoren moesten inrichten met de toen geldende 1.5 meter afstandseisen werd er heel wat inventaris bij Euromovers opgeslagen. Na de coronaperiode is het druk gebleven bij Hans.

Hans is nu 62 maar hij weet niet van stoppen en blijft innoveren. Zijn moderne opslagfaciliteit is uniek in het gebied boven het Noordzeekanaal en zo zal de vrachtwagenfloot ook op termijn alleen nog maar bestaan uit elektrische wagens.

Al meer dan 20 jaar laat Hans zijn loonadministratie verzorgen door De Hooge Waerder, want waarom zou je overstappen als alles goed geregeld is en het contact zo soepel verloopt. En door de goede onderlinge contacten is Albers Euromovers ook de huis verhuizer van De Hooge Waerder.

De samenwerking binnen Euromovers verloopt goed. Zo is het makkelijk om medewerkers van elkaar in te huren bij grote klussen of internationale transporten te delen.

Albers Euromovers

DEEL DIT BERICHT