Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Search

Brengt de zaak verder

Verandering is zuurstof van de onderneming

Bij binnenkomst in het mooie pand van VANDERLAAN in Zwaag zie je meteen waar Colin van der Laan, directeur, trots op is; zijn 135 medewerkers. Van iedere medewerker staat een foto bij de receptie. En ben je 10 jaar in dienst, dan komt Colin persoonlijk naar het huis van de jubilaris om samen een ster te plakken op de foto. In dit mooie familiebedrijf werd onlangs afscheid genomen van een medewerker die na 46 jaar trouwe dienst met pensioen ging. Trouwe, betrokken medewerkers bepalen al 80 jaar het succes van dit technische bedrijf.

Met grote regelmaat worden de vlaggen vervangen langs het terrein. De boel op orde hebben, dat straalt kwaliteit en vertrouwen uit.  Aspecten waarvoor trouwe klanten van VANDERLAAN al jarenlang kiezen.

De techniek verandert voortdurend. En om een leidende positie in de regio te behouden is continue innovatie en verandering noodzakelijk. Vooral nu klanten geconfronteerd worden met hoge energieprijzen en beperkte verkrijgbaarheid van energie. Energiemanagement is op dit moment de grootste uitdaging en VANDERLAAN helpt haar klanten hierbij.

Colin is helder waarom hij zakendoet met De Hooge Waerder. Door de historische band tussen beide bedrijven snappen zij elkaar. De Hooge Waerder heeft de ideale mix van professionele medewerkers en een sterke persoonlijke band. De Hooge Waerder is niet alleen de accountant maar ook de adviseur voor de BV en eigenaren in privé. Hierdoor voelt de samenwerking echt als een partnership.

VanderLaan

DEEL DIT BERICHT