Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Search

Brengt de zaak verder

Ons beste product moet nog gemaakt worden!

Deze continue ambitie om te innoveren, onderscheidend te blijven en te groeien, kenmerkt Bert Bakker, directeur-eigenaar van Baza House of Seeds. Zijn opa begon als zaadteler , waarna zijn vader de retailmarkt betrad met tuinzaden voor de hobbymarkt. Bert is retail-producten gaan ontwikkelen voor de Europese markt. Inmiddels zijn de innovatieve Baza-producten te vinden in winkelbedrijven in meer dan 20 landen. 

Bij binnenkomst in het kantoor in Alkmaar valt direct de lichte open ruimte op, de natuurlijke materialen en de prominente eikenhouten trap. Dit gevoel voor design en esthetiek zie je ook terug in de producten van Baza. Producten die hun weg naar de consument vinden via de supermarkt, bouwmarkten en tuincentra, onder een van de Baza merken, maar ook onder private label van verschillende Europese winkelketens. Het kantoor in Alkmaar is de creatieve en logistieke basis, terwijl zijn partners in India, Polen en Litouwen de producten produceren en assembleren.

In oktober 2021 is Bert met zijn bedrijf overgestapt naar De Hooge Waerder na een tip van een vriend. In het eerste gesprek had Bert meteen een goede klik met Jan Wagenaar en Sander Brouwer. De fiscale tip over zijn privé situatie die Sander toen gaf, heeft Bert direct toegepast. ‘Echt heel goed’ volgens Bert, die persoonlijke aanpak. Op dit moment werkt De Hooge Waerder aan een nieuwe fiscale structuur voor Baza, die gaat helpen bij de groeiplannen voor de komen jaren.

De deskundigheid, het kunnen sparren, het gevoel voor zijn business en persoonlijke situatie, maken dat Bert zich goed thuis voelt bij de De Hooge Waerder. Vanuit het gave kantoor, uitkijkend over de Noord-Hollandse polder en de bollenvelden, bouwt het Baza-team verder aan haar creatieve toekomst, nu onder de kundige begeleiding van de Hooge Waerder!

Bert Bakker

DEEL DIT BERICHT