Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Zoek

Brengt de zaak verder

Mensen willen mensen zien

Wij zijn Nedvicer. Zo voelen de collega’s van oprichter van ICT dienstverlener Nedvice Sander Beertsen zich. En dat geeft precies de cultuur van Nedvice weer waar Sander zo trots op is. Nedvicers helpen elkaar en staan voor elkaar klaar. De onderlinge band is zo sterk dat zelfs in het weekend de appjes in de gezamenlijke Whats’app groep nog diep in de nacht doorgaan.

Al 25 jaar levert Nedvice beheerde werkplekken, zodat de medewerkers van de klanten zonder zorgen  optimaal en veilig gebruik kunnen maken van de ICT oplossingen waarmee zij werken. Alles binnen Nedvice is erop gericht om de klant een vertrouwd gevoel te geven. Iedere klant die belt, mailt of chat wordt door het aan de klant toegewezen klantteam geholpen. Dat maakt het contact persoonlijk en versterkt de onderlinge band. De komst van generatieve Artificial Intelligence zal wel invloed hebben op de markt waarin Nedvice opereert maar het zal dit persoonlijke contact nooit kunnen vervangen omdat mensen nou eenmaal graag mensen willen spreken. AI kan daarentegen wel helpen om het bestaande personeel te ondersteunen.

Het verschil blijven maken persoonlijke binding en het aan tafel komen bij leuke potentiële klanten met meer dan 15 werkplekken ziet Sander als belangrijke uitdagingen voor de komende jaren. Maar de schaalvergroting moet wel persoonlijk blijven.

De Hooge Waerder en Nedvice hebben een wederzijdse klantrelatie. Nedvice ondersteunt de ICT afdeling en zorgt zo voor continuïteit. En De Hooge Waerder heeft Nedvice in het verleden ondersteund met financieel- en juridisch advies. Het kiezen voor lokale partijen zit bij Nedvice en De Hooge Waerder nou eenmaal in het bloed.

Foto gemaakt door: Michel ter Wolbeek

DEEL DIT BERICHT