Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Zoek

Brengt de zaak verder

Klaar terwijl u wacht

De corrigerende zolen zijn klaar terwijl u wacht. Dat is het onderscheidende voordeel van Podocentrum Alkmaar. Want waarom zou je een cliënt langer met pijn of ongemak door laten lopen. Na een uitgebreid consult waarin met de benodigde apparatuur de houding en voetenstand wordt gemeten, worden de zolen meteen in huis gefabriceerd. Wel zo makkelijk.

Met vestigingen in Alkmaar, Akersloot, Amsterdam, Amstelveen, Volendam en Texel zorgt Jan Willem Kramer met zijn 12 collega’s ervoor dat cliënten hun stand kunnen perfectioneren met behulp van hulpmiddelen. Eigenaar Jan Willem Kramer kwam 12 jaar geleden in dienst bij de vorige eigenaar Martin en samen hebben zij dit bedrijf dat al 40 jaar bestaat 10 jaar lang ontwikkeld en laten groeien. Aan deze goede samenwerking waarop Jan Willem nog steeds trots is kwam helaas vroegtijdig een einde door het overlijden van Martin, waarna Jan Willem twee jaar geleden het bedrijf volledig heeft overgenomen.

Het is de ambitie van Jan Willem om in de komende jaren samen met zijn trouwe en prettige collega’s zijn bedrijf verder te perfectioneren en nog een vestiging op te zetten en een extra podotherapeut aan te nemen. Zijn voorkeur gaat uit naar een podotherapeut met een fysiotherapeutische achtergrond, die niet alleen naar de voeten kijkt naar maar de totale stand en houding , dus ook naar knie, heup, bekken en rugstand. Net als Jan Willem en zijn collega.  

In zijn ambities wordt Jan Willem ondersteund door De Hooge Waerder. Jan Willem vertrouwt zijn goede vriend Daan van der Eng, partner bij De Hooge Waerder, volledig en daardoor laat hij al zijn zaken door De Hooge Waerder regelen zowel zakelijk als privé. De Hooge Waerder is zijn accountant, fiscaal en juridisch adviseur en ook de salarisadministratie wordt door hen verzorgd. De korte lijnen, de vaste aanspreekpunten en de heldere communicatie zorgen ervoor dat de samenwerking goed en prettig verloopt. En het is helemaal fijn dat Daan zijn telefoon altijd meteen opneemt als hij belt. Wat wil je nou nog meer. Nog leuk om te weten is dat Podocentrum Alkmaar ook slippers en sandalen op maat in het gewenste design produceert, zodat je ook op het strand zonder pijn van het mooie weer kan genieten.

Jan Willem Kramer

DEEL DIT BERICHT