Brengt de zaak verder

Nieuws      Vacatures

Zoek

Brengt de zaak verder

De haute couture van de architectuur

De wall of fame maakt meteen indruk. Hier kom je geen confectie tegen. Dok Architecten ontwerpt projecten met een menselijke signatuur. De in het oog springende ontwerpen behoren tot de haute couture van de architectuur. Daar hoort natuurlijk ook een spectaculaire huisvesting bij. Voor een architectenbureau is er geen mooiere plek te verzinnen dan het Kraanspoor in Amsterdam-Noord met zijn adembenemende uitzicht op het IJ.

Patrick Cannon, directeur-eigenaar, is trots op de goede sfeer op het kantoor en de fantastische projecten die zij met elkaar en de opdrachtgevers uitvoeren. Als oud-jeugdvoetbal trainer ziet Patrick overeenkomsten met het aansturen van zijn bureau om in teamgeest prestaties te realiseren en iedere medewerker individuele aandacht te geven om te excelleren.

Uitdagingen zijn er genoeg in de nichemarkt waarin Dok Architecten opereert. Ondanks de stijgende bouw en materiaalkosten, de toegenomen regelgeving, het personeelstekort in alle schakels in de keten en een dreigende recessie is Dok Architecten gericht op groei. De lange doorlooptijden en de verschillende beslismomenten in de projecten vragen om een gedegen financieel beleid, niet iets waar de creatieve architecten zich graag mee bezighouden, Daarom werkt Dok Architecten al jaren met grote tevredenheid samen met De Hooge Waerder. De relaxte informele persoonlijke band met partner Daan van der Eng en de overige collega’s is fijn.  Niet alleen voor de boekhouding en jaarrekening, maar ook voor fiscaal advies en de loonadministratie. Alles bij één bedrijf, dat is wel zo prettig.

Dok Architecten

DEEL DIT BERICHT