De Hooge Waerder: ook internationaal

Wij behartigen niet alleen uw belangen binnen de landsgrenzen; ook als uw onderneming internationale activiteiten heeft, staan wij graag voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld de markt verkennen in het buitenland, weten hoe u buitenlands personeel aanneemt of wordt er vanuit het buitenland interesse getoond in uw bedrijf? Wij assisteren en adviseren u in al deze situaties. Als u overweegt om in het buitenland te starten, dan helpen wij u graag op weg. En ook daarbij kunnen wij u zoals u van ons gewend bent, helpen met al uw vragen op het gebied van personeel, fiscale en juridische vraagstukken en uitdagingen zoals het verkrijgen van financiering in het buitenland.

DHW International

Interesse ?

Bent u geïnteresseerd in internationaal zakendoen? Op onze internationale website (DHW International) vindt u diverse gidsen over het zakendoen in andere landen.

Deze gidsen vindt u onder het onderdeel “downloads

Via deze link ziet u de gids over zakendoen met en in vrijwel elk economisch relevant land ter wereld.

Aansluiting Morison International

Door ons lidmaatschap van Morison International kunnen wij onze eigen expertise op het gebied van internationaal ondernemen aanvullen met experts uit dit wereldwijde netwerk. Dit samenwerkingsverband omvat experts uit 65 economisch relevante landen en 90 ondernemingen die actief zijn op het gebied van audit, corporate finance en juridische en fiscale advisering.