Personeel

Waar jouw werknemers steeds flexibeler willen werken en sociale wetgeving steeds verandert is een goed georganiseerde personeelsadministratie essentieel. Wij zijn thuis in alle administratieve, juridische en financiële aspecten die hiermee samenhangt. Maar ook voor werving & selectie en slimme verzuimoplossingen ben je bij ons aan het juiste adres en onze juristen kunnen je eventueel adviseren bij ontslagzaken.

Alert op de wet
Vooral bij wetswijzigingen bewijst een goed opgezette personeelsadministratie zich. Veranderingen in berekening en verwerking van emolumenten, verzekeringen, sociale premies worden tijdig in onze systematiek aangepast. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Onderwerpen

  • Personeelsadministratie
  • Salarisadministratie
  • Werving & selectie
  • HRM-advies
DHW11a

Personeelsadministratie

Administratieve processen kosten vaak veel tijd, vooral wanneer je de ontwikkelingen in wet- en regelgeving bij wilt houden. Een goed personeelssysteem stelt je eenvoudig in staat om informatie in een beveiligde online omgeving te versturen, binnen de door jou vastgestelde autorisaties. Met De Hooge Waerder Online kun je een digitaal personeelsdossier en -archief bijhouden. Salarisstro-ken en loonjournaalposten zijn direct digitaal beschikbaar en worden automatisch opgeslagen in het digitale archief.

Salarisadministratie

Bij je salarisadministratie gaat het niet meer alleen over het afdragen en inhouden van loonheffing. Prioriteiten liggen nu bij pensioenen, subsidies en loonheffingskortingen, maar het gaat ook over het aanleveren van gegevens voor Arbodienst en verzekeraars, stuk voor stuk zaken waarbij wij je graag adviseren.

DHW10a
DHW12a

Werving & selectie

Volgt nog …

HRM-advies

Jouw vaste, persoonlijke HR adviseur ondersteunt je graag bij alle voorkomende werkzaamheden. Hij is een klankbord, coach en kritisch sparringpartner en helpt je bij het bereiken van je doelstellingen. Hij kan je administrateur of controller helpen, je verlofadministratie inrichten of neemt desgewenst jouw salarisadministratie over.

Wij ondersteunen je met een team van Hooge Waerder specialisten.

Afdeling financieel-virekant

Houd mij op de hoogte