ICT

Wij bieden de juiste ICT-oplossingen
Onze ICT-specialisten helpen u bij al uw ICT-vraagstukken. Hanteert u de juiste ICT-strategie? Zijn uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en gedigitaliseerd? En zijn uw data en pakketten aan elkaar gekoppeld? Wij ondersteunen u hierbij.

Onze ICT-specialisten helpen u uw ICT-processen te optimaliseren
De impact van ICT wordt steeds groter. Het is dan ook belangrijk dat u als ondernemer de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk laat ondersteunen door ICT. Dat zorgt voor veel efficiënte voordelen bij de ondersteunende processen en het levert concurrentievoordeel op bij de primaire processen. Wij denken met u mee over dergelijke vraagstukken. Wij ondersteunen al jaren organisaties bij hun administratie en bij het koppelen van softwarepakketten. Ondanks de toenemende mate van slimheid van pakketten is de knowhow om alle processen op elkaar af te stemmen gering. Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u hierbij.

Onderwerpen

  • Bedrijfsprocessen optimaliseren en digitaliseren
  • Systemen en data koppelen
  • Bepalen van ICT-strategie
DHW2a

Bedrijfsprocessen optimaliseren en digitaliseren

Zorg dat uw bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk ingericht zijn. Onze ICT-specialisten brengen uw kansen in kaart en richten uw processen optimaler in.

De digitalisering van uw bedrijfsprocessen en procesoptimalisatie zijn belangrijke voorwaarden om kwaliteit te kunnen garanderen. Adequaat procesmanagement waarborgt dat er niets vergeten wordt. Het is ontzettend belangrijk om de juiste mensen bij deze processen te betrekken. 

Systemen en data koppelen

Met het aan elkaar koppelen van systemen en data wordt veel waarde gecreëerd. Het kan processen sterk vereenvoudigen, het vermindert de kans op fouten en het bespaart tijd.

Wordt bij u dezelfde informatie in meerdere pakketten gevuld? Onze ICT-specialisten onderzoeken voor u of er mogelijkheden zijn voor koppelingen. Tevens kunnen wij in veel gevallen de koppelingen zelf regelen.

DHW4a
DHW1a

Bepalen van ICT-strategie

Beschikt u al over een strategisch plan voor uw ICT-processen? Onze specialisten stellen samen met u de juiste ICT-strategie op. Zo haalt u nog meer uit uw onderneming.

Iedere onderneming heeft behoefte aan een strategisch plan waarbij ICT en processen optimaal op elkaar aansluiten. U kunt dit plan zien als een beschrijving van alle ICT-activiteiten die uw organisatie in een bepaalde periode wenst of moet behalen. Aan de hand van een grondig onderzoek en diverse interviews bepalen wij de juiste ICT-strategie.

Houd mij op de hoogte