Nieuws      Vacatures

Brengt de zaak verder

ICT en data

Hulp bij het optimaliseren van ICT-processen
Omdat de impact van ICT steeds groter wordt is het belangrijk bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen door ICT. Dat levert concurrentievoordeel op bij de primaire processen. Hier denken wij graag met je mee. Wij ondersteunen al jaren organisaties bij hun administratie en bij het koppelen van softwarepakketten.

Onze ICT-capaciteiten in het kort

  • Wij helpen met ICT-vraagstukken, verminderen handmatige werkzaamheden en zorgen ervoor dat jouw rendement wordt vergroot.
  • Door ervaring in de accountancy weten we welke cijfers van belang zijn en richten hier jouw ICT op in. We brengen de ICT-risico’s meteen in kaart en verbeteren de kwaliteit.
  • Wij ondersteunen en begeleiden je bij implementaties, je kunt ons elk moment van de dag bellen.
  • Waarom wij snel, effectief en kostenbesparend werken is dat wij bepaalde werkzaamheden op afstand kunnen uitvoeren.

Betrouwbare adviseurs die bedrijfsprestaties verbeteren
Door gebruik te maken van beschikbare data analyseren we de prestaties van jouw bedrijf. Dit stelt je in staat om bedrijfsprocessen te optimaliseren, tijdig zaken bij te sturen, strategie te toetsen en prognoses te maken. Betrouwbare en tijdige managementinformatie, afkomstig uit data-analyse, is een uitstekend meetinstrument voor jouw bedrijfsvoering.

De-Hooge-Waerder-Marco-Geert-Jan

Het veranderen van bedrijfsprocessen

Omschakelen naar een procesgerichte organisatie is een strategische beslissing. De organisatie moet mogelijk deels opnieuw ingericht worden. Dat zou voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn als er nog veel handmatige administratieve handelingen worden verricht of als meerder softwarepakketten dezelfde informatie vastleggen.

Over het algemeen geldt dat digitaal werken minder kosten met zich meebrengt, je makkelijker bestanden kunt opslaan op verschillende ‘locaties’ en heel belangrijk, het maakt je bedrijf aantrekkelijker voor vooral jonge werknemers, klanten en partners.

Systemen en data koppelen

Met het koppelen van systemen en data wordt veel waarde gecreëerd. Het kan processen sterk vereenvoudigen, het vermindert de kans op fouten en het bespaart tijd.
Wij kunnen o.a. de volgende systemen koppelen; financiële administratie, loonadministratie, CRM, HRM, facturatie, projectadministratie, tijdregistratie, planningssystemen, bankafschriften, kassasystemen en  webshops. De meeste softwareleveranciers staan ervoor open om pakketten te koppelen.

connection-data-desk-1181675
adult-brainstorming-briefing-1157859

Het opstellen van een ICT-strategie

Iedere onderneming heeft behoefte aan een strategisch plan waarbij ICT en processen optimaal op elkaar aansluiten. Aan de hand van een grondig onderzoek en diverse interviews met het management bepalen wij de juiste ICT-strategie. Wij staan voor een goede planning en een betrouwbaar en professioneel advies.

Online boekhouden

Online boekhouden heeft veel voordelen. Zo is bijvoorbeeld de uitwisseling van administratieve gegevens met de accountant optimaal geregeld. Daardoor kan de vaste adviseur van De Hooge Waerder beter en gerichter adviseren en begeleiden. De klant zelf werkt online met een vertrouwd rekeningschema en een volledig ingericht boekhoudprogramma. Dat maakt de overstap van zelf doen naar uitbesteden niet alleen makkelijk, maar ook verantwoord uit het oogpunt van besparing en efficiency.

connection-control-center-desk-256219

Onze partners

Financiële applicaties
Afas, iMUIS, King, Exact, Yuki, Snelstart, Twinfield, VisionPlanner en Speedbooks. 

HRM/Payroll applicaties
Loket.nl en Gearsoft 

Office applicaties
Microsoft Office 365, SecureLogin, DUO Security en WordPress 

ICT-partners (installatie, beheer en support)
Simply IT en Nedvice ICT

BrengDeZaakVerder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, concrete tips en adviezen van onze adviseurs.