Nieuws      Vacatures

Brengt de zaak verder

Corporate Finance

Sommige beslissingen wegen zwaar zoals een fusie of overname of wanneer je nieuwe afzetmarkten wilt ontginnen, een investering wilt doen of een financiële herstructurering van je bedrijf overweegt. Bij dergelijke zaken is het prettig als je een partner hebt die je verder helpt en jouw onderneming door en door kent.

Onze corporate finance adviseurs beheersen personeel- en organisatievraagstukken en alle bedrijfseconomische, strategische, commerciële en financiële aspecten die meespelen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

De-Hooge-Waerder-Bart-Henk

Financiering

Voordat je op zoek gaat naar financiering wil je een goed beeld hebben van jouw financieringsbehoefte en de mogelijkheden. Zoek je financiering voor groei, innovatie, overname, ben je starter of gaat het gewoon even wat minder goed, er zijn tal van behoeften.
Kies je vervolgens voor een externe investeerder of financier je -deels- uit eigen middelen? Waar vind je vervolgens een solide investeerder en hoe stel je een financieringsaanvraag op? Dit soort vraagstukken zijn een kolfje naar de hand van onze corporate finance adviseurs.

Overname begeleiding (aan- en verkoop)

Wanneer je een bedrijf wilt kopen of verkopen, kunnen wij het traject begeleiden waardoor jij je als ondernemer kunt focussen op je business. Van het verkoopklaar maken van je bedrijf, tot en met het ondertekenen van de intentieverklaring en het koop- of verkoopcontract bij de notaris.

Het afstemmen van juridische, fiscale en financiële aspecten zijn belangrijk en onze ervaren corporate finance adviseurs halen het beste resultaat uit de onderhandelingen. Indien nodig betrekken zij onze accountants, juristen en belastingadviseurs in het overnameproces.

We zijn aangesloten bij het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators), alsmede de BOBB (Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht).

businessman-collaborate-collaboration-872957
analysis-banking-businesswoman-1451448

Bedrijfswaardering

Je wilt graag weten wat je bedrijf waard is wanneer je overweegt het te verkopen. Maar de waardebepaling van je bedrijf is ook van belang wanneer je van plan bent een andere onderneming over te nemen, of wanneer je een geschil hebt of wanneer je bedrijfsopvolging overweegt, wel of niet binnen de familie. In alle gevallen vormt bedrijfswaardering een cruciaal onderdeel in het proces.

Wij identificeren de waardebepalende factoren en verzorgen de waardebepaling van ondernemingen voor uiteenlopende doeleinden. Bij overnames ligt dit voor de hand, maar ook bij participatie, fiscale kwesties, beëindiging van compagnonschap, economische schade, geschillen en gerechtelijke procedures is onpartijdige bedrijfswaardering belangrijk. Wij zijn lid van het NIRV, wat de kwaliteit van onze adviezen garandeert.

Recovery

Ondernemingen en markten veranderen voortdurend. Ongeziene en onverwachte veranderingen kunnen leiden tot een sluimerende crisis of tot een acute crisis. De gevolgen tonen zich in de omzet, winstgevendheid en liquiditeitspositie. De oorzaken zijn vaak minder goed zichtbaar, maar de impact voor alle betrokkenen is groot.

agenda-analysis-business-plan-990818
BrengDeZaakVerder