Nieuws      Vacatures

Brengt de zaak verder

Belastingadviseurs

Elke fase in je privé- en ondernemende leven brengt financiële en fiscale vraagstukken met zich mee. Dan is het fijn om er zeker van te zijn in ieder geval niet meer belasting te betalen dan nodig.

Wij doen ons werk vanuit een praktische inslag en met een meer dan gemiddelde betrokkenheid.

Doordat we veel disciplines in huis hebben kunnen we situaties vanuit alle hoeken benaderen. Vraagstukken waarbij we je kunnen helpen zijn: bedrijfsoverdracht of herstructurering van jouw ondernemingsstructuur, het opstellen van overeenkomsten, het meedenken rondom bedrijfsopvolging en -beëindiging. Hierbij hoort ook een check van je testament en eventuele huwelijkse voor-waarden.

De-Hooge-Waerder-Richard-Karin

Fiscaal advies

Elke fase in je ondernemende leven gaat gepaard met financiële en fiscale vraagstukken. Met ons fiscale advies zorgen wij ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig maar we kijken ook graag samen met jou vooruit. Door tijdig de juiste vragen te stellen kunnen we optimaal gebruik maken van fiscale faciliteiten.

Fiscaal optimaliseren

Onze fiscalisten halen uit elke fiscale situatie het optimale. Dat is voor elke ondernemer anders. De ene ondernemer wil nu optimaal leven en de andere ondernemer investeert graag in de toekomst. Door de juiste vragen te stellen zorgen we voor een optimaal rendement en rust in jouw onderneming, voor jezelf en je familie. Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of een herstructurering. Van de aanschaf van een nieuwe auto tot bedrijfsopvolging.

adult-banking-blonde-1059119
analytics-blur-close-up-590045

Estate- en financiële planning

Estate planning heeft alles te maken met de wens om te komen tot een zo gunstig mogelijke heffing van schenk- en erfbelasting. Hiervoor zijn veel fiscale oplossingen te bedenken. Planning en (toekomstige) financiële wensen vragen om weloverwogen beslissingen.

Bezwaar- en beroepsprocedures

Als particulier of ondernemer kun je een geschil met de belastingdienst hebben, bijvoorbeeld naar aanleiding van een ingesteld boekenonderzoek of een standpunt dat in de aangifte is ingenomen. Wanneer je er niet met de behandelend ambtenaar uitkomt, is er de mogelijkheid in bezwaar en vervolgens in beroep bij de rechter te gaan. Ook hierbij kunnen wij je begeleiden.

close-up-court-courthouse-534204
BrengDeZaakVerder