Audit

Meer dan ooit is het zaak om volledig ‘in control’ te zijn over de processen binnen jouw bedrijf. Niet alleen ter verantwoording maar ook omdat je daarmee snel kunt bijsturen als de situatie daarom vraagt. Voor organisaties die onder de wettelijke controleplicht vallen zijn interne audits bij de Nederlandse wet verplicht.

Onderwerpen

  • Audit
  • Subsidie controle
  • Verslaglegging
  • Assurance
DHW11a

Audit

Voor bedrijven die onder de wettelijke controleplicht vallen, hebben we een goed geoutilleerd team accountants in huis. Kenmerkend is de no-nonsense mentaliteit waarmee ze te werk gaan. De controle, interne audit, voldoet aan alle wettelijke eisen zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Klanten zijn blij met onze pro-actieve aanpak en de tips die voortvloeien uit de controle-werkzaamheden. Het team kent daarbij al jaren een vaste samenstelling, wat in de praktijk efficiency betekent.

Subsidie controle

Naast controle van de jaarrekening kan je bij ons ook terecht voor een subsidie audit. Subsidiecontroles worden steeds formeler en de autoriteiten worden de laatste jaren steeds strenger. Daarmee wordt het belangrijker om ook dit te laten doen door een kantoor met een goede reputatie.

DHW10a
DHW12a

Verslaglegging

Volgt binnenkort …

Assurance

Volgt binnenkort …

Afdeling financieel-virekant

Houd mij op de hoogte