Brengt de zaak verder

Accountants

Goede administratie is de basis voor een gezonde bedrijfsvoering. Daar helpen wij je graag mee. Tegelijk gebruiken we deze cijfers om je bedrijf goed aan te kunnen sturen. Wij bieden je precies wat je nodig hebt: slimme online oplossingen voor administratieve processen én een persoonlijk adviseur die altijd voor je klaar staat.

Onderwerpen

  • Financiele administratie
  • BTW aangifte
  • Jaarrekening samenstellen
  • (Financiële) rapportages
DHW11a

Financiele administratie

Voor veel ondernemers is de financiële administratie niet direct iets waar ze veel tijd aan willen besteden. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je om de inrichting van jouw administratie optimaal vorm te geven. Geautomatiseerde systemen richten we zodanig in dat jij er weinig omkijken naar hebt en zo min mogelijk handmatige acties hoeft te doen. Ook de keuze van de financiële software bespreken we graag met je

BTW aangifte

Uiteraard verzorgen wij jouw btw-aangifte per maand, kwartaal of per jaar. Wij helpen je ervoor te zorgen dat je dit op tijd en op je juiste manier doet.

DHW10a
DHW12a

Jaarrekening samenstellen

We horen nogal eens dat ondernemers de jaarrekening vooral zien als noodzakelijke kostenpost. Hoewel de jaarrekening niet direct iets zegt over de huidige toestand van jouw onderneming of waar je naartoe wilt, heeft het wat ons betreft zeker meerwaarde. In veel situaties is de jaarrekening namelijk het vertrekpunt voor advies over de toekomst van jouw bedrijf.

(Financiële) rapportages

Tot onze kerntaken behoren controlewerkzaamheden, het verzorgen van financiële rapportages – liquiditeitsprognoses, debiteuren- en crediteuren- analyses – en het opstellen van jaarverslagen.

Onze audit divisie verricht controles bij de grotere bedrijven in onze regio.

Afdeling financieel-virekant

Houd mij op de hoogte