Vacature: SENIOR-ASSISTENT-ACCOUNTANT of PAS AFGESTUDEERD AA-ACCOUNTANT (Beverwijk)

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. We staan dichtbij de klant en weten wat er speelt. Onze mensen begrijpen het belang van ICT-oplossingen. Zo wordt op professionele wijze samengewerkt in een informele sfeer. Iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel door te groeien. We houden van mensen die initiatief nemen en zelfstandig zijn en het leuk vinden om direct contact met de klanten te hebben.

Voor ons kantoor in Beverwijk zijn wij op zoek naar een:

ASSISTENT-ACCOUNTANT (Senior) of PAS AFGESTUDEERD AA-ACCOUNTANT

(voor 4 of 5 dagen per week)

 

Taken: Naast het verrichten van accountancy- en advieswerkzaamheden voor een diverse groep MKB klanten, ben je dé ondernemingshuisarts van de klant. Jij bent een volwaardig adviseur en vindt het leuk om te sparren met klanten en in te springen op de ontwikkelingen die zich bij hen voordoen. Op deze manier weet je nieuwe opdrachten binnen te halen en zorg je voor de verdere uitbreiding van de klantenportefeuille. Intern denk je actief mee aan de verdere professionalisering van het kantoor en de ontwikkeling van medewerkers. Je bereidt (grotendeels meer complexe) jaarrekeningen voor, voert jaarrekeninggesprekken met de klant en verzorgt de review van het werk van junior- en medior-assistenten. Naast direct klantcontact heb je ook veelvuldig contact met banken, belastingdienst en andere externe partijen. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy-vak.

Opleiding en ervaring: Een afgeronde HBO-opleiding: SPD-, HBO Accountancy- of BE-opleiding. Een afgeronde AA Accountancy-opleiding is een pré. Tevens beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring als assistent-accountant bij een accountantsorganisatie, of ben je een beginnend AA-accountant. Verder heb je affiniteit met automatisering (o.a. iMuis en Caseware is een pré) en heb je ruime ervaring met Excel.

Profiel: Focus op kwaliteit, deskundigheid, kritische houding, betrokkenheid bij de collega’s en klanten, samenwerken en het hebben van een goede teamgeest zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie. Je bent woonachtig in de omgeving van Haarlem. Je beschikt over een goed sociaal en zakelijk netwerk in de regio. Je bent ondernemend, enthousiast, contactueel en communicatief sterk en beschikt over uitstekende adviesvaardigheden. Je kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd. Ook kun je goed overweg met ICT ontwikkelingen en gaat vernieuwingen niet uit de weg. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan onze functie.

Wat bieden wij:
– een goede bewaking van de balans werk-studie-privé
– auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden
– veel aandacht voor de werksfeer
– 28 vakantiedagen (op ft basis)
– goede studiefaciliteiten
– ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)
– diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten
– professionele werkomgeving

Geïnteresseerd? Stuur dan je reactie, voorzien van een CV, naar:

De Hooge Waerder Accountants & Adviseurs
T.a.v. mevrouw S. Kroone-Verëll, Manager HR
Postbus 3013
1801 GA ALKMAAR
Telefoon: 072 – 518 00 00
Email: skroone@dehoogewaerder.nl

 

Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl