Vooruitstrevend met ICT

De Hooge Waerder Accountants zet altijd de meest geavanceerde software in voor de verwerking van alle administratieve gegevens. U en uw accountant hebben altijd, ook op hetzelfde moment, toegang tot uw boekhouding. Zo houdt u de vinger aan de pols. Tot onze kerntaken behoren controlewerkzaamheden, het verzorgen van financiële rapportages – liquiditeitsprognoses, debiteuren- en crediteuren- analyses – en het opstellen van jaarverslagen.

Samen vooruit kijken

Kiest u voor een maandelijkse of driemaandelijkse verslaglegging, dan heeft u steeds een actueel beeld van uw financiële situatie en kunt u op tijd de juiste acties ondernemen.

Ook kunnen wij u van dienst zijn met een managementinformatiesysteem, zodat u een compleet en up-to-date beeld krijgt van financiën, productie, omzet, afzet, voorraad, etcetera. Waar nodig raadplegen wij gespecialiseerde collega’s uit andere divisies. Door teamwork en korte communicatielijnen profiteert u maximaal van onze gezamenlijke kennis en ervaring.

Ook voor de wettelijke controle

Ervaren accountants geven hun visie op uw jaarcijfers. De audit divisie verricht controles bij de grotere bedrijven in onze regio. De Hooge Waerder mag uw rapportages en jaarrekeningen voorzien van een accountantsverklaring conform de Wet Toezicht Accountants organisaties.